Wilt u ook onderhoud aan uw schilderwerk gaan doen, neem dan op tijd contact met me op. Er staat nu weer al werk tot de komende zomer ingepland. Het buitenschilder seizoen duurt helaas maar een maand of acht!

 

Om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn heb ik in het voorjaar van 2017 mijn hoogwerker vervangen voor een spin hoogwerker.

het grote voordeel van deze nieuwe hoogwerker is, dat ik op een kleinere ruimte de hoogwerker kan opstellen en afstempelen. Maar vooral om het horizontale bereik. Vanuit de draaikrans kan ik nu 2x 7 meter horizontaal bedienen. Het hoogte bereik is 14 meter.

Dat houdt in dat indien uw woning goed bereikbaar is, dit de betere manier is om goed bij het te behandelen objekt te kunnen.

Heeft u een dakkapel, boeiborden, overstek, bakgoot, of kozijnwerk op grotere hoogte? Doe gerust een belletje wanneer dit aan onderhoud toe is. Mede door deze aanschaf kan ik u een goede prijs geven wanneer u dit opnieuw in de verf wilt hebben.

 

 

 

 

 

 

 

Naast het schilderwerk buiten, is er in de winter periode ook binnen volop werk.

Dit is niet altijd alleen maar schilderwerk. Behangen, sausen, glasvlies, en meer,  zijn de meest voorkomende werkzaamheden.

Maar ook voor  een renovatie van een badkamer of keuken kunt u in de winterperiode bij mij terecht.

Voordeel van dergelijk werk in de winter, dat ik dan met een voor u gunstig tarief werk.