Wie is Henk van Klinken en waarvoor kunt u bij hem terecht?

In 2009 ben ik in Rijsenhout komen wonen, waar ik me nu profileer als kleine zelfstandige zonder personeel. Door dat ik al het werk zelf uitvoer, kan ik de kwaliteit en continuteit van mijn werk als schilder garanderen.

Mijn streven is om een goed stuk schilderwerk af te leveren, wat niet ten koste mag gaan door tijdsdruk. Door een klus te snel af te willen maken, zal er minder aandacht worden besteed aan schoonmaak- en schuur werkzaamheden. Hierdoor zal er een minder goede hechtings laag ontstaan,  waardoor de duurzaamheid en het eindresultaat sterk verminderd.   Daarom zal de tijd die er voor een klus nodig is, ook worden gebruikt om de klus te klaren.

Welke werkzaamheden kan ik voor u uitvoeren? 

  • schilderwerk exterieur en interieur

  • zowel nieuwbouw als onderhoud

  • sauswerk wanden en plafonds

  • behangen en glasvlies, in combinatie met sausen

  • herstellen waterschades/ schimmelplekken

  • Het tijdens het werk te voorschijn komen van houtrot, kan meestal direct door mij zelf worden aangepakt, zodat er geen timmerman aan te pas hoeft te komen.

 

 

werkwijze

24-06-2014 20:00

Visie

De door mijn ervaring opgedane werkwijze blijkt heel goed te werken.

Beter een paar uur extra in het werk steken en het goed en naar tevredenheid van de klant uitvoeren van het schilderwerk (lees schoonmaken, schuren, schilderen), blijkt dus een goede visie van werken te zijn. Klanten zijn tevreden, vertellen het door aan vrienden en familie, of nodigen me weer uit voor b.v. binnenwerk. Hier ben ik erg blij mee en spoort mij aan om vooral zo door te gaan. Het is prettig als je werk kunt krijgen bij  mensen, die door een vorige opdrachtgever bij je terecht komen. Dat is positieve response. Ik zou zeggen: "bedankt hiervoor, beste klanten! "

Lees meer